Ghidul Serviciilor
Asmita Gardens - Complex Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 2568 vizite
Poza Locatie
Foto

Descopera ansamblul rezidential Asmita Gardens, zona Unirii – Tineretului

Stim ca iti place sa fii aproape de tot ceea ce conteaza in orasul tau. Avand o locatie de exceptie, in ansamblul rezidential Asmita Gardens esti la 10 minute de centrul Bucurestiului si la doi pasi de Piata Unirii si Parcul Tineretului. Mijloace de transport in comun precum statia de metrou Mihai Bravu, linia de tramvai 34 sau autobuzul 313 sunt situate chiar in vecinatatea proiectului. Astfel, biroul, banca, scoala celor mici sau locuinta parintilor iti va fi mereu la indemana.

Ansamblul rezidential Asmita Gardens, care va pune la dispozitie apartamente de lux tip studio, cu 2 camere, 3 camere sau 4 camere, este situat pe malul raului Dambovita, pe Splaiul Unirii 168, in imediata vecinatate a ‘Deltei’ din mijlocul Bucurestiului, la doar 150 m de intersectia Calea Vacaresti cu Splaiul Unirii.

Vei descoperi ca aceasta locatie ofera optiuni nelimitate, ca poti fi în mijlocul evenimentelor dar in acelasi timp departe de agitatia capitalei, in linistea confortabila a caminului tau.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.