Ghidul Serviciilor
Asociatia Elder Care
inapoi la firma 221 vizite
Poza ASOCIATIA ELDER CARE
Foto

ASOCIATIA ELDER CARE este o asociaĹŁie nonprofit din România, al cărei scop este promovarea responsabilităţii sociale prin dezvoltarea de activităţi şi proiecte menite să  îmbunătăţească calitatea vieĹŁii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaĹŁi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Misiune

Misiunea Elder Care se va concentra pe dezvoltarea de acĹŁiuni  care susĹŁin respectarea principiilor drepturilor omului.

Viziune:

Viziunea AsociaĹŁiei Elder Care este de a îmbunătăţi calitatea vieĹŁii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaĹŁi social sau care se confruntă cu obstacole majore de sănătate si de a contribui la reducerea progresivă a numărului persoanelor vulnerabile prin incluziunea socială a acestora, indiferent de vârstă, sex şi naĹŁionalitate.

Valori

Onestitate: AsociaĹŁia Elder Care susĹŁine şi crede în relaĹŁiile interumane bazate pe sinceritate; Pentru constructia si durabilitatea relaĹŁiilor dintre oameni este esenĹŁial un comportament corect şi responsabil, precum şi  respectarea adevărului şi a dreptăţii.

Demnitate: Demnitatea reprezintă unul dintre drepturile fundamentale ale omului. Ea nu trebuie sa fie niciodată condiĹŁionată de împrejurări, provenienţă socială sau stare materială. Numai prin respectarea demnităţii şi printr-un comportament responsabil putem construi relaĹŁii sociale armonioase şi durabile.

Implicare: Numai prin implicare, prin efort, pasiune şi o sinceră dedicare putem transforma munca noastră într-o valoare, şi crea relaĹŁii umane stabile.

Responsabilitate şi respect: Responsabilitatea şi respectul sunt bazele acţiunii etice şi constiente. Rezultatele constructive sunt consecinţa asumării faptelor noastre, al modului de raportare la ceilalţi cu grija şi respect.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.