Ghidul Serviciilor
Asociatia Filantropia Berca - Camin De Batrani Buzau
inapoi la firma 20355 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

In cadrul caminului se asigura servicii complete de ingrijire pentru persoanele care sunt mai greu deplasabile, dar si pentru cei imobilizati sau cu Alzheimer, dementa sau Parkinson. Nu sunt acceptate persoanele cu afectiuni psihiatrice grave, agresive sau alcoolice. De asemenea nu sunt acceptate persoanele cu boli transmisibile.

Servicii:

Igiena corporala
Hrana la sala de mese sau la pat (ajutor la servirea mesei)
Supraveghere
Activitati recreative
Asistenta medicala primara ( asistente medicale 12 h/zi)
In caz de necesitate se pot pune perfuzii, sonde urinare
Analize medicale (recoltari în camin)- contra cost
Consult medical saptamanal; medic internist (program miercuri, orele 14.00-17.00), medic psihiatru o data pe saptamana, medic de familie. In cadrul caminului se pot face urmatoarele investigatii: ecografie, EKG.
Consiliere psihologica – psiholog
Masaj recuperare –maseur (contra cost)
Reflexoterapie (contra cost)
Asistenta religioasa –  In fiecare vineri se savarseste slujba acatistului; cand este nevoie , se organizeaza parastase; la 40 de zile spovedanie si Sfanta Impartsanie, pentru cei ce doresc; Sfantul Maslu in fiecare post
Serbari de Craciun, Paste, Ziua Internationala a persoanelor varstnice
Servicii funerare complete, acte de deces in colaborare cu membrii familiei, procurare sicriu, transport, depunere capela, servicii catering, pomana)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.