Ghidul Serviciilor
Asociatia Casa Bunicilor - Sibiu
inapoi la firma 459 vizite
Poza Facilitati
Foto
Foto
Foto

Personalul nostru calificat se va ocupa medicatie, tratamente, îngrijire personala, deplasare, curatenie sau alte activitati.

3 medici, 7 asistente si 13 infirmiere se asigura în permanenta ca varstnicii sa nu duca lipsa de nimic sau sa îi asiste în problemele zilnice.

Fiind persoane în vârsta care au nevoie de o alimentatie corecta si sanatoasa, principala preocupare a personalului caminului de batrâni este de a le oferi frecvent acestora un meniu diversificat si în concordanta cu starea acestora de sanatate, servirea mesei fiind la intervale regulate sau flexibile de timp. De asemenea de luat în calcul este si faptul ca planul alimentar pe care bunicii îl primesc este facut dupa indicatiile unui medic, care este în masura sa recomande hrana în functie de vârsta si starea de sanatate a seniorului.

Zilnic sunt oferite trei mese principale si doua gustari, iar unde este cazul se asigura hrana dietetica sau supliment, conform indicatiilor medicului. Persoanele care nu pot sa se hraneasca singure primesc ajutor din partea personalului caminului de batrâni fie în camera fie n spasiul comun de servire a mesei.

Caminul de batrâni “Casa Bunicilor” este amplasat astfel încât beneficiarii serviciilor sa aiba acces la mijloacelor de transport în comun. De asemenea unitatea respecta toate normele în vigoare privind igienizarea, curatenia sau depozitarea si incinerarea deseurilor. Igienizarea obiectelor personale si a lenjeriei de pat sunt asigurate de catre unitate, lenjeria fiind schimbata o data la doua zile sau de câte ori este nevoie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.