Ghidul Serviciilor
Asociatia Casa Bunicilor - Sibiu
inapoi la firma 459 vizite
Poza Facilitati
Foto
Foto
Foto
Foto

Personalul caminului “Casa Bunicilor” ofera îngrijire atenta tuturor persoanelor care locuiesc în camin, atât celor independenti, cât si celor cu nevoi speciale sau monitorizare permanenta. Echipa este pregatita pentru a asista la activitatile rezidentilor, consiliere sociala, psihologica sau spirituala, îngrijire speciala pentru persoanele bolnave sau cu dizabilitati.

3 medici, 7 asistente si 13 infirmiere se asigura de bunastarea, supravegherea si îngrijirea rezidentilor caminului prin consultatii, tratamente sau interventii de urgenta.

Control medical periodic
Vârstnicii cazati în caminul nostru beneficiaza de o atenta supraveghere medicala, acestia având parte de controale medicale periodice pentru întretinerea starii de sanatate.
 
Consult psihologic
Orice situatie sau apasare poate sa fie cu greu perceputa de vârstnici. Drept urmare medicul nostru psiholog are grija ca toate aceste situatii sa fie discutate si tratate cu maxim profesionalism.
 
Kinetoterapeut
Se ofera servicii speciale de kinetoterapie pentru cresterea fortei si a rezistentei musculare, dar si a mobilitatii articulare, prin exercitii specifice, pentru cresterea calitatii vietii rezidentului caminului de batrâni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.