Ghidul Serviciilor
Asociatia Centru Pentru Persoane Cu Nevoi - Tabita
inapoi la firma 89 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Centrul se afla la periferia orasului Fagaras din judetul Brasov. Un loc linistit, ferit de zgomotele orasului si de agitatia acestuia. Centrul pune la dipozitie beneficiarilor de servicii sociale o curte spatioasa si teren pentru plimbare si recreere. Are o capacitate de 10 camere, bai, bucatarie, sala de socializare. 

La centru se pot caza si persoanele care vor sa stea doar o perioada temporara, sau apartinatorii vor sa plece în vacanta si nu au cu cine lasa în grija parintii sau bunicii, pot pe o perioada scurta sa îi aduca la centru pentru îngrijire.

Scopul serviciului social "Centrul Asociatia centru pentru persoane cu nevoi Tabita " este pentru a veni in intampinarea nevoilor persoanelor varstnice care pot fi imobilizate, adica dependente, semidependente sau independente, cu afectiuni cronice etc. Un alt motiv al infiintarii este pentru a veni in sprijinul apartinatorilor care au persoane cu nevoi, pe care apartinatorii din motive obiective nu le pot satisfice sau indeplini. Aceasta asociatie are menirea sa asigure un climat de echilibru emotional, consiliere, recuperare, tratarea afectiunilor dupa recomandarea sau prescriptia medicului de specialitate, asigurarea conditiilor de igiena, hrana, utilitati si un climat placut.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.