Ghidul Serviciilor
Asociatia Suflet Pentru Oameni
inapoi la firma 3300 vizite
Poza Activitati desfasurate
Foto

ESTI MULT PREA OCUPAT, SI AI GRIJA CUIVA DRAG  CE SUFERA DE SINGURATATE? AI UN BUNIC, UN PARINTE, O RUDA PE CARE NU O POTI LASA SINGURA CAT ESTI PLECAT? -SUNA LA ASO, CENTRUL DE ASISTENTA MEDICO-SOCIALA PENTRU PERSOANE VARSTNICE.El doreste sa socializeze si sa stea cu cei de-o varsta cu el.Cand nici un medic nu mai poate  trata , doar ingrijirea mai poate prelungi viata prin pastrarea demnitatii , a respectului de sine. Respectam fiecare zi pe care o mai avem , fiecare rasarit de soare .Linistea si siguranta  dumneavoastra  conteaza pentru noi!

PENTRU INDEPARTAREA SINGURATATII  personalul calificat ofera ingrijire medicala 24/24 ore 7 zile din 7. Pacientii nostri sunt tratati cu dragoste, intelegere, oferim tratament terapeutic, consiliere cu sau fara familie. Le asiguram pacientilor nostri un standard de viata ridicat si raspundem nevoilor fiecarei persoane in parte.

ASOCIATIA SUFLET PENTRU OAMENI isi pune tot sufletul in ajutorul si ingrijirea acordata tuturor oamenilor, nedescriminatoriu. Fiecare persoana are dreptul la demnitate si ingrijire de calitate in momentele cele mai dificile, in anumite perioade ale vietii, chiar si atunci cand tratamentul curativ nu mai da rezultate, si finalul este aprope.

 O ZI IN CENTRU PRESUPUNE ANUMITE ACTIVITATI  

FACILITATI

Suntem localizati intr-o zona rurala, in apropiere de Bucuresti, la 65 km, si la 15 km de Targoviste langa padure, cu aer curat, o zona linistita, de unde poti privi atat rasaritul soarelui de dupa dealurile de la  Bucsani, cat si apusul soarelui de dupa Turnul Chindiei ."de la rasaritul soarelui din Zimbrarie  pana  da sorele in Chindie " - puteti fii alaturi de noi.   DOTARI O cladire reamenajata, cu spatii primitoare cu 1-2-3 paturi in dormitoare, cu mansarda.

SERVICII

Fiecare pacient este tratat in mod individual in functie de particularitatile patologice ale bolii sale cronice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.