Ghidul Serviciilor
Techno Electro Security Company
inapoi la firma 1640 vizite
Poza Service si Mentenanta
Foto

Verificare, întreţinere şi reparaţii Lucrările de mentenanţă periodică sunt esenţiale pentru a păstra sistemele de securitate şi siguranţă la un înalt standard de fiabilitate. O mentenanţă corespunzătoare contribuie la buna functionare a sistemelor de securitate si siguranta, eliminând astfel apariţia unor evenimente nedorite. Lipsa mentenanţei sau mentenanţa necorespunzătoare poate duce la avarii ale sistemelor, întreruperi functionale, situaţii periculoase şi chiar la accidente de muncă.

Multe evenimente nedorite au avut loc ca urmare a lipsei mentenanţei, a sistemelor necorespunzător întreţinute, a echipamentelor defecte, a cablurilor de detectie sau alimentare defecte.

 Serviciul de mentenanţă (verificare, întreţinere şi reparaţii) se adresează în special:

Firmelor cu orice domeniu de activitate Proprietarilor de clădiri Asociațiilor de proprietari Proprietarilor de terenuri Proprietarilor de apartamente Chiriaşilor Tuturor celor care doresc un serviciu de întreținere și reparații

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.