Ghidul Serviciilor
Camin De Batrani Astoria
inapoi la firma 865 vizite
Poza Dotari camin batrani
Foto
Foto

Caminul de batrani Astoria  a fost conceput si dotat pentru a oferi un maxim de confort si siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra.

Avand o experienta de 30 de ani in SUA in domeniul  ingrijirii persoanelor in virsta, va oferim conditii la cele mai inalte standarde occidentale de calitate cu un plus de personalizare si originalitate, intr-un mediu ambiant placut si familial menit sa va confere caldura si sentimentul de “acasa”. Dispunem de un imobil modern amplasat intr-o zona placuta, in localitatea Cornu, Prahova, cu 1800 mp construiti, o curte desfasurata pe 850 mp amenajata cu foisor, mese si scaune unde ne propunem sa oferim independenta, intimitate si siguranta fiecarui rezident si totodata un mod de viata care sa ii fereasca de grijile specifice varstei. Locatia caminului de batrani Astoria dispune de:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.