Ghidul Serviciilor
Atd System, Bucuresti - Constructii, Amenajari Interioare Si Exterioare
inapoi la firma 1604 vizite
Poza Despre ATD System
Foto

ATD SYSTEM are ca domeniu principal de activitate constructii civile si industriale. Pe langa acesta firma noastra ofera servicii in domeniile: amenajari interioare si exterioare, instalatii termice, sanitare, electrice. Firma noastra a efectuat lucrari de constructii pentru firme importante din Romania.

Societatea noastra ofera servicii clientilor sai la standarde europene, folosind materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita. Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre.

Intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne.

Pentru realizarea dezideratului “sa devenim o firma de nivel occidental”, in octombrie 2007, SC ATD System SRL a dezvoltat un nou sistem de management integrat in conformitate cu standardele internationale EN ISO 9001:2000, EN ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007 necesar certificarii de catre o firma recunoscuta la nivel european.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.