Ghidul Serviciilor
Tca-Distribution Grup
inapoi la firma 1435 vizite
Poza Alarme wireless
Pret: 390 RON
Foto

Garantie 24 luni Kit-ul contine: 1 centrala, 2 telecomenzi, 1 sirena de interior incorporata , 1 detector de prezenta fara fir Pro PIR-03W, 1 contact magnetic fara fir Pro cm02W, 1 alimentator AC/DC 12V, 1 manual de instalare si utilizare in limba romana. Nota:toti detectorii sunt inrolati in centrala, pentru a va facilita o instalare usoara.Suplimentar se pot inrola si alti detectori de fum, gaz, prezenta, contacte magnetice, sirene, telecomenzi. Atentie : se pot inrola detectori/telecomenzi/sirene wireless doar din gama Fortezza Pro !   Clasa de securitate: sistem de alarma profesional . Este un  sistem de alarmare la efractii hibrid (accepta atat detectori wireless cat si detectori pe fir, cablati ), ce ofera un grad sporit de securitate.   Foarte important: detectorii wireless folosesc baterii de generatie noua pe baza de litiu (CR123A 3V DC), avand durata medie de utilizare de aproximativ 2 ani !

Despre instalare: sistemul poate fi montat usor si rapid chiar de Dvs. pe baza manualului in limba romana livrat in pachet. Nu necesita cunostinte tehnice anterioare la montaj. Pe perioada instalarii beneficiati gratuit de suportul nostru tehnic.

Avantaje fata de sistemele de alarma semiprofesionale: comunicator  profesionist pe linie telefonica fixa pe fir; poate comunica evenimentele la orice dispecerat de monitorizare al firmelor de paza; detectorii folosesc baterii pe baza de litiu, avand durata medie de utilizare de aproximativ 2 ani ; are jurnal de 120 evenimente; pe display-ul LCD puteti consulta jurnalul de evenimente (alarme, armari, dezarmari); detectorii semnalizeaza centralei starea de baterie descarcata; poate raporta la dispecerat armarile/dezarmarile; dispune si de o interfata pentru conectarea a 8 zone pe fir (se pot conecta si senzori cablati); detectorii, centrala si sirena de exterior sunt dotate cu contacte antisabotaj (se genereaza alarma la deschiderea detectorilor precum si la desprinderea de pe perete a centralei precum si a sirenei de exterior).   Caracteristici

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.