Ghidul Serviciilor
Tca-Distribution Grup
inapoi la firma 1435 vizite
Poza Detectori
Pret: 42 RON
Foto

Detector de interior PIR (passive infrared detector) , imunitate la animale (pana la 20kg), sensibilitate reglabila (3 nivele de sensibilitate), detectie 9 m , deschidere 90 grade, iesire NC (normal inchis), imunitate la lumina vizibila.Design modern, elegant

Pretul include si suportul original de prindere pe perete.

Pachetul include: detectorul, suportul de prindere pe perete, 2 dibluri+2 holzsuruburi.

Dimensiuni: H 110 x W 62 x D 45 mm

Principiul de detectieAcesti senzori de miscare sunt capabili sa detecteze prezenta unui obiect care emite infrarosii (caldura) prin "invatarea" temperaturii ambiente a locatiei monitorizate, si apoi prin detectarea oricarei schimbari de temperatura datorata prezentei unui obiect. Folosind principiul diferentierii, adica o verificare a prezentei sau a non-prezentei, detectoarele pasive cu infrarosu, verifica daca exista caz de intruziune in zona monitorizata. Intre zonele de acoperire exista spatii in care sensibilitatea senzorului este nula (zone moarte), care sunt folosite pentru comparare.

InstalareSe pozitioneaza astfel incat sa "vada" geamurile si caile de acces. In general, este suficient un astfel de detector montat intr-un colt al camerei pentru o detectie completa. Pe cat posibil instalarea lor se executa in asa fel incat intrusul sa traverseze perpendicular calea de detectie si nu frontal.

Detectorii de miscare (PIR) se monteaza pe pereti la o inaltime intre 2 si 2,4 metri de la podea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.