Ghidul Serviciilor
Tca-Distribution Grup
inapoi la firma 1435 vizite
Poza Detectori exterior
Pret: 260 RON
Foto

Este un detector de prezenta dual PIR+MW (infrarosu+microunde) destinat a fi utilizat la exterior. Dubla tehnologie reduce producerea alarmelor false.

Caracteristici:

Principiul de detectie

Componenta cu microunde MW:

Detectoarele cu microunde sunt senzori activi care genereaza un camp electromagnetic in spatiul protejat. Orice miscare a unui corp care reflecta radiatia electromagentica este sesizata si genereaza alarma. Detectoarele cu microunde se pot utiliza atat la interior cat si la exterior, nefiind sensibile la variatii termice sau curenti de aer.

Componenta PIR

Acesti senzori de miscare sunt capabili sa detecteze prezenta unui obiect care emite infrarosii (caldura) prin "invatarea" temperaturii ambiente a locatiei monitorizate, si apoi prin detectarea oricarei schimbari de temperatura datorata prezentei unui obiect. Folosind principiul diferentierii, adica o verificare a prezentei sau a non-prezentei, detectoarele pasive cu infrarosu, verifica daca exista caz de intruziune in zona monitorizata. Intre zonele de acoperire exista spatii in care sensibilitatea senzorului este nula (zone moarte), care sunt folosite pentru comparare.

Detectoarele duale PIR+MW combina cele doua tehnoogii de detectie pentru a reduce pe cat posibil alarmele  false. Prin utilizarea logicii "si" se obtine un detector mai putin sensibil, a carui arie de detectie este delimitata de granitele naturale existente (pereti, geamuri), insensibil la curenti de aer ceea ce determina o rata foarte redusa a alarmelor false.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.