Ghidul Serviciilor
Tca-Distribution Grup
inapoi la firma 1435 vizite
Poza Sirene
Pret: 390 RON
Foto

Sirena wireless exterior cu panou solar Fortezza Pro hws04

Sirena wireless de exterior este dotata cu un acumulator  pentru alimentare. Incarcarea acumulatorului este realizata de panoul fotovoltaic incorporat in carcasa sirenei. In caz de alarma, va emite un sunet strident si de asemenea un flash luminos. Emite de asemenea un sunet de confirmare la armare/dezarmare cu telecomanda programata.

Sirena este dotata si cu intrerupator antisabotaj pentru a evita demontarea. In caz de sabotaj va emite un sunet puternic.

Compatibilitate: Poate comunica wireless cu centrale de alarma,detectori, telecomenzi din gama Fortezza Pro. Sirena poate fi utilizata si ca sistem de alarma de sinestatator. In acest caz aveti nevoie de telecomenzi pentru armari - dezarmari, senzori si detectori.

Caracteristici:

Distanta maxima de comunicare :100m (in spatiu deschis)Baterie reincarcabila inclusa: 12V 1AhConsum curent in stand-by: <=12mAConsum curent in alarma: 0,5A Are incoporat un panou fotovoltaic pentru incarcarea bateriei

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.