Ghidul Serviciilor
Tca-Distribution Grup
inapoi la firma 1435 vizite
Poza Sisteme video
Pret: 537 RON
Foto

GARANTIE: 24 luni. Pretul afisat include TVA.

Clasa de securitate: sistem de supraveghere profesional.

Aveti posibilitatea sa vizualizati imaginile live si inregistrarile local pe un monitor(sau TV) sau prin Internet de pe orice calculator sau direct de pe telefonul Dvs. mobil smartphone . Se livreaza cu o suita de aplicatii software de foarte buna calitate, usor de utilizat si configurat (pentru sistemele de operare Windows, Android, IOS (Iphone OS)). Software-ul are interfata prietenoasa in limba romana.

Practic, in mare proportie, software-ul (totalitatea programelor de inregistrare/vizualizare/accesare a imaginilor de la camere) face diferenta intre un DVR de duzina si un DVR peformant.

DAHUA este alegerea profesionistilor din lumea intreaga!

Sistemul video poate fi utilizat, complementar,  si cu sistemele de alarmare la efractii Fortezza.Intr-o astfel de configuratie, sistemul de alarma este cel care va anunta efractia in timp ce un sistem de supraveghere video poate furniza informatii importante depre intrusi.

Videorecorderul DVR DAHUA DVR2104C-H (hdmi)  inclus in kit permite conectarea a maxim 4 camere de supraveghere video de tip analog. Important: configuratia poate fi modificata, conform cerintelor Dvs.! 

Kitul include:

Producatorul DVR-ului, DAHUA, face parte din primii 10 furnizori de echipamente de supraveghere video din lume.

Acest lucru se datoreaza si calitatii software-ului de utilizare. DVR -ul vine insotit de aplicatii software pentru sistemele de operare Windows, Android, IOS (Iphone OS). Aplicatiile actualizate la zi pot fi descarcate de asemenea de pe site-ul producatorului, din Google Play sau App Store.

(Site producator: www.dahuasecurity.com)

Din punctul nostru de vedere, calitatea software-ului ce ruleaza pe un DVR si a aplicatiilor de accesare/vizualizare ar trebui sa fie criteriul cheie in alegerea unui astfel de echipament.

Caracteristici:

Specificatii DVR

Camera supraveghere de exterior  cu vedere foarte buna pe timp de noapte (maxim 25 m) model Fortezza AA-BE8A2LB

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.