Ghidul Serviciilor
Lyly Fashion - Atelier De Croitorie, Berceni / Bucuresti
inapoi la firma 104 vizite
Poza Lyly Fashion - detalii firma
Foto

Atelier de croitorie si broderie BucurestiOviziune. Tinuta perfectaÎn 1996 am plecat cu o viziune. Acea viziune se traducea, cel mai simplu, prin doua valori care desi se completeaza natural, sunt rar gasite împreuna în practica. Acea viziune se traducea prin simplitate si eleganta. Credem cu tarie ca aceste doua calitati, regasite în toate creeatiile noastre, definesc tinuta perfecta.

 

Fiecare design al nostru pleaca de la aceste valori iar rezultatul este întotdeauna gata sa ofere clientilor nostri oportunitatea de a straluci oriunde ne poarta creatiile. Hainele realizate de noi nu sunt pur si simplu haine, ci sunt produsul principiilor noastre, adaptate tendintelor din piata si exigentelor clientilor nostri.

Cu o experienta de peste 23 ani în design si retusuri, clientii nostri vor gasi în Lyly Fashion un partener puternic, inovator si de încredere pentru toate nevoile vestimentare, gata oricând sa contribuie decisiv la impunerea imaginii lor, indiferent de eveniment.

Cu înclinatia spre client si flexibilitatea de care dam dovada în creatia noastra, pastrând totodata principiile noastre de baza, suntem oricând gata sa ne primim clientii în atelierul nostru si sa le oferim toate serviciile de care au nevoie pentru a face fata cu succes oricarui eveniment.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.