Ghidul Serviciilor
Roland Ai Prodcom - Atelier De Bobinaj Motoare Electrice Bucuresti
inapoi la firma 1533 vizite
Poza Despre noi
Foto

SC ROLAND AI PRODCOM SRL a fost infiintata in anul 1994, avand ca obiect de activitate realizarea lucrarilor de bobinaj pentru toate tipurile de motoare electrice (de la 0,25KW la 100KW), transformatoare, aparate sudura, ventilatoare, motoare lift, hidrofoare, compresoare, pompe piscina, pompe kama s.a.

ISTORIC & EXPERIENTA

Totul a inceput ca o mica afacere de famile. Aveam doar saisprezece ani cand am inceput sa-mi ajut parintii, iar dupa terminarea liceului am devenit angajatul lor cu norma intreaga.

Dupa aproape 19 ani de activitate, putem spune ca am ajuns la ceea ce ne-am propus initial, si anume: sa reusim sa avem un nivel inalt de calitatea serviciilor oferite si promptitudine. De aceasta ne dam seama din numarul clientilor cu care colaboram de multa vreme si cu care ne mandrim, dar si din numarul clientilor noi carora le-am fost recomandati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.