Ghidul Serviciilor
Roland Ai Prodcom - Atelier De Bobinaj Motoare Electrice Bucuresti
inapoi la firma 1533 vizite
Poza Servicii Bobinaj Motoare
Foto

Bobinam si reparam motoare electrice trifazate, monofazate, cu mai multe turatii,  motoare electrice de curent continuu, motoare electrice pentru ascensoare si alte tipuri de motoare electrice.

Bobinam si reparam pompe Kama, pompe pentru centrale termice, pompe EPET, pompe EPEG, pompe HEBE, pompe de piscina, pompe de apa strung si alte tipuri de pompe;

Rebobinam transformatoare de sudura, alimentare de separaţie şi de alte tipuri de transformatoare;

In procesul de bobinare a unui motor se numara urmatoarele operatiuni: demontat-montat, debobinat-bobinat stator, probe, lacuire si uscare în cuptor.

Este bine de stiut ca prin bobinarea unui motor electric nu se pierde din putere, turatii sau alte specificatii date de producator. In majoritatea cazurilor in care spatiul din canalele statorului ne permit, se foloseste sarma putin mai groasa pentru a micsora posibiltatea arderii la o solicitare mai intensa.

Detalii despre serviciile oferite:Bobinajul se executa in atelierul nostru din Bucuresti, Intrarea Posada nr. 1, Sector 5.In functie de natura defectiunii si caracteristicile tehnice ale motorului defect, asiguram si trasportul.

Oferim garantie de 12 luni si postgarantie la toate lucrarile noastre.

Pentru o estimare de pret ne puteti cere o oferta sau ne puteti contacta la numerele de telefon:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.