Ghidul Serviciilor
A&b Royal Factory - Atelierul De Jaluzele - Storuri, Rolete, Rulouri, Copertine, Pergole, Plase Insecte, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 288 vizite
Poza Sisteme de umbrire exterior
Foto

Descopera beneficiile jaluzelelor venetiene exterioare Z90 si Z70 pentru confortul si functionalitatea casei tale! Jaluzelele exterioare Z90 si Z70 sunt solutia perfecta pentru a obtine o umbrire maxima si un nivel ridicat de confort în locuinta ta. Cu lamelele lor în forma literei „Z”, aceste jaluzele asigura o protectie eficienta împotriva razelor solare intense, permitându-ti sa ramâi racoros în zilele toride de vara. Unul dintre avantajele remarcabile ale acestor jaluzele exterioare consta în garnitura lor speciala amplasata în partea de jos, care contribuie la reducerea nivelului de zgomot. Astfel, poti savura linistea si confortul în interiorul casei tale, fara a fi deranjat de zgomotele exterioare. Durabilitatea si rezistenta sunt aspecte esentiale în cazul jaluzelelor exterioare, iar modelele Z90 si Z70 nu fac exceptie.

 

Acestea sunt construite pentru a rezista la vânturi cu viteze de pâna la 80 km/h, garantându-ti siguranta si stabilitatea acestora chiar si în conditii meteorologice dificile. Cu privire la montaj, beneficiezi de diverse optiuni pentru a alege varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Poti opta pentru vopsirea lamelei si tablei de acoperire conform paletarului RAL sau NCS, astfel încât jaluzelele sa se integreze perfect cu designul exterior al casei tale. Pentru o functionare simpla si comoda, aceste jaluzele pot fi actionate electric, fie de la intrerupator, fie de la telecomanda inclusa. Astfel, poti controla cu usurinta nivelul de lumina si umbrire în functie de preferintele tale. Un alt avantaj deosebit consta în posibilitatea de a actiona mai multe jaluzele cu un singur motor. Poti conecta pâna la 4 jaluzele la un singur intrerupator, economisind spatiu si facilitând controlul centralizat al acestora. 

 

De asemenea, jaluzelele venetiene exterioare Z90 si Z70 pot fi echipate cu un senzor de soare-vânt. Acest senzor inteligent detecteaza nivelul de lumina solara si intensitatea vântului, permitând jaluzelelor sa se ajusteze automat în functie de conditiile meteorologice. Astfel, poti obtine un echilibru optim între lumina, confort termic si protectie împotriva vântului. Investeste în jaluzelele venetiene exterioare Z90 si Z70 si bucura-te de beneficiile lor multiple: umbrire eficienta, confort sporit, izolare fonica si rezistenta la vânturi puternice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.