Ghidul Serviciilor
A&b Royal Factory - Atelierul De Jaluzele - Storuri, Rolete, Rulouri, Copertine, Pergole, Plase Insecte, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 288 vizite
Poza Sisteme de umbrire exterior
Foto

Rulouri exterioare din aluminiu – Protectie si stil pentru ferestrele tale Rulourile exterioare din aluminiu sunt o solutie ideala pentru a-ti asigura ferestrele o protectie durabila si un aspect elegant. Fabricate integral din aluminiu de calitate superioara, acestea sunt montate la exteriorul geamurilor si dispun de o caseta speciala în care se ruleaza lamelele rulourilor.  Lamelele rulourilor exterioare din aluminiu sunt disponibile în diferite dimensiuni si culori, si sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru a oferi izolare termica si fonica.

Pentru a asigura confortul si igiena în locuinta, rulourile pot fi echipate cu plase anti-insecte, care previn patrunderea insectelor si a prafului în interior. Actionarea rulourilor exterioare din aluminiu poate fi realizata manual sau electric. Optiunea de actionare manuala presupune utilizarea unei benzi, a unui snur, a unui arc, a unui vinci sau a unei manivele. În cazul actionarii electrice, un motor si o telecomanda sau un intrerupator faciliteaza operatiunea. În plus, rulourile exterioare din aluminiu sunt disponibile într-o varietate de culori, pentru a se potrivi perfect cu designul casei tale si pentru a crea o atmosfera placuta în exteriorul acesteia. 

Descopera gama noastra de rulouri exterioare din aluminiu si bucura-te de eleganta, functionalitatea si protectia pe termen lung pe care le ofera. Contacteaza-ne astazi pentru a obtine mai multe informatii si pentru a beneficia de solutii personalizate pentru nevoile tale specifice.

Rulourile exterioare din aluminiu sunt disponibile intr-o varietate de culori:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.