Ghidul Serviciilor
A&b Royal Factory - Atelierul De Jaluzele - Storuri, Rolete, Rulouri, Copertine, Pergole, Plase Insecte, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 288 vizite
Poza Sisteme de umbrire exterior
Foto

Rulouri exterioare textile – sunt sisteme de umbrire ce utilizeaza panze speciale, rezistente la factorii externi si la razele UV (ultraviolete).

Rulourile exterioare se pot utiliza intr-o gama variata de locatii:

Acestea se pot actiona mecanic (manual) cu ajutorul unei manivele sau electric (automat) cu ajutorul unui intrerupator de perete. Prin wireless se poate folosi o telecomanda sau o centrala programabila, pentru a se actiona mai usor si confortabil ruloul. Acestea pot fi prevazute cu senzori de soare, senzori de ploaie, temperatura sau vant. Optional se pot monta unul sau mai multi senzori.

Se pot monta rulouri exterioare textile de diferite culori, marimi sau chiar modele. Cu ajutorul acestora se economiseste energie, prin scaderea consumului de aer climatizat. Datorita calitatii materialelor utilizate durata de viata a produselor este de peste 5 ani.

Materialul STARSCREEN este o tesatura inovatoare unica, datorita calitatilor sale tehnice. Deoarece nu este acoperit cu PVC poate fi amplasat la exterior sau la interiorul sticlei. Materialul STARSCREEN absoarbe si respinge pana la 97% din caldura solara, permitand in aceleasi timp trecerea luminii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.