Ghidul Serviciilor
A&b Royal Factory - Atelierul De Jaluzele - Storuri, Rolete, Rulouri, Copertine, Pergole, Plase Insecte, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 288 vizite
Poza Sisteme de umbrire interior
Foto

Solutia perfecta pentru a bloca lumina in timp ce lasa în continuare lumina naturala a soarelui. Jaluzelele orizontale ofera un aspect frumos oricarui spatiu. Ele ofera intimitate si protectie fara a sacrifica lumina naturala. Exista multe optiuni diferite disponibile pentru a se potrivi oricarui stil si dimensiune de fereastra.

https://www.high-endrolex.com/28Jaluzele orizontale din aluminiu

Atelierul de Jaluzele va ofera o gama variata de jaluzele orizontale.

Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt disponibile in trei variante:

Jaluzelele orizontale din aluminiu au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal cu ajutorul caruia se poate regla intensitatea luminii pe care o doriti in interiorul locuintei dumneavoastra. Acestea au un sistem de blocare in plan orizontal, care va permite sa le ridicati pana la ce inaltime doriti. Acestea se pot realiza intr-o paleta larga de culori si marimi. Se realizeaza la comanda pe diferite dimensiuni si culori.

Jaluzele orizontale Polywood

Descriere generala:Jaluzele Orizontale pe baza de poliestiren cu aspect de lemnJaluzelele Orizontale cu aspect de lemn, ale caror profile inferioare si superioare sunt realizate din aluminiu vopsit electrostatic în cuptor, iar lamelele sunt 25 MM si 50 MM .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.