Ghidul Serviciilor
A&b Royal Factory - Atelierul De Jaluzele - Storuri, Rolete, Rulouri, Copertine, Pergole, Plase Insecte, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 288 vizite
Poza Sisteme de umbrire interior
Foto

Descopera frumusetea si versatilitatea jaluzelelor panelo, solutia perfecta pentru acoperirea si decorarea ferestrelor mari sau folosite ca element de diviziune în spatii. Panourile glisante din tesaturi fine, specifice produsului panelo, ofera un aspect elegant si functionalitate de ultima generatie. Colectia noastra de textile este întotdeauna în pas cu tendintele actuale în design. Avem în vedere eleganta si stilul contemporan, astfel încât jaluzelele panelo sa se potriveasca perfect în orice interior. Indiferent de preferintele tale, avem o gama variata de culori si modele disponibile pentru a-ti permite sa-ti personalizezi spatiul într-un mod unic. 

Jaluzelele panelo sunt concepute cu un sistem de canale multiple, 2, 3, 4 sau 5 canale, care permit ajustarea luminii si a intimitatii într-un mod precis si eficient. În plus, panourile glisante asigura o manipulare usoara si un control facil al luminii si a privirilor indiscrete. Alege jaluzelele panelo pentru a adauga un aer sofisticat si rafinat în locuinta ta sau în spatiul de lucru.

Fie ca doresti sa creezi o atmosfera intima si relaxanta sau sa obtii un efect vizual impresionant, jaluzelele panelo sunt alegerea perfecta. Descopera acum gama noastra variata de jaluzele panelo si bucura-te de eleganta, calitate si functionalitate superioara. Simplu si sofisticat – jaluzelele panelo aduc un plus de rafinament oricarui interior.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.