Ghidul Serviciilor
Athletic Gym Sport
inapoi la firma 1896 vizite
Poza Arte martiale chinezesti
Foto

WUSHU- KUNG FU, Arte martiale chinezesti -  -reprezinta o parte integranta a culturii milenare a Chinei.  Se vor forma grupe in functie de varsta:  copii ( de la 6-7 ani la 13-14 ani), adulti (de la 15 ani in sus). Se vor exersa tehnicile de baza (pozitii, deplasari, tehnici de brat si picior), taolu (ansamblu de exercitii reprezentand o lupta imaginara cu unul sau mai multi parteneri), sanshou - lupta libera (combinatii si pocedee specifice acestei forme de lupta). Pe plan psihic se va urmari dezvoltarea unui caracter integru, responsabil, altruist, nonviolent

JIU-JITSU  arta martiala japoneza care foloseste eficient biomecanica corpului. Se bazeaza pe o multitudine de tehnici articulare, procedee prin care se urmareste imobilizarea adversarului (prize, parghii), procedee de proiectare, strangulari.

 

                                                                                   

 

 

 

 Iata o parte din motivele pentru care sa alegi sa inveti arte martiale la sala noastra: - vei avea o conditie fizica mai buna (forta, viteza, rezistenta)- iti vei controla mai bine emotiile (frica, panica, bucurie, exaltare, suparare, nervozitate, etc)- pe masura ce avansezi vei invata sa te aperi de posibili agresori- iti vei insusi princiile morale ale artelor martiale, incercand sa dezvolti o constiinta superioara si sa te autodepasesti  cu fiecare antrenament.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.