Ghidul Serviciilor
Athletic Gym Sport
inapoi la firma 1896 vizite
Poza Yoga
Foto

O metoda pentru toti si la indemana tuturor,se adreseaza oricui ,fara nici un fel de restrictie legata de sanatate,varsta sau cunoastere prealabila.

Va invata sa va descoperiti echilibrul si respiratia naturala,sa va intariti inzecit puterea de concentrare si atentie,sa va corectati atitudinea fata de propria persoana si fata de viata.

Astfel Hatha-Yoga in traducere ar insemna: Ha-soare sau forta masculina pozitiva, activa; Tha - luna sau forta feminina negativa ,receptiva ;Yoga inseamna legatura, jonctiunea dintre cele 2 forte. Astfel ,termenul face referire la curentii pozitivi si negativi de energie care curg prin sistemul nostru. Practica acesteia este concentrata tocmai pe obtinerea echilibrului perfect intre ambii curenti. In acest scop ,dezvolta asanele (ansamblul de pozitii) si pranayama (respiratia). Prin Hatha-Yoga crestem si controlam prana,sau energia vitala.

Flexibilitatea coloanei ,axa noastra principala,si nu numarul de ani, determina varsta unei persoane. Tehnicile Yoga incetinesc procesul de imbatranire,cocentrandu-se pe elasticitatea spatelui,eliminarea tensiunilor,consolidarea muschilor abdominali,corectarea pozitiilor gresite si imbunatatirea generala a tonusului muscular

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.