Ghidul Serviciilor
Federatia Operatorilor Romani De Transport (Fort), Otopeni
inapoi la firma 1108 vizite
Poza Federatia Operatorilor Romani Transport
Foto

Federatia Operatorilor Români de Transport 

este persoana juridica româna, de drept privat, fara scop patrimonial, o organizatie a patronilor, autonoma, fara caracter politic, fiind constituita pe principii democratice la nivel national, cu structura organizatorica teritoriala proprie în scopul reprezentarii, promovarii, sustinerii si apararii intereselor economice, tehnice si juridice ale membrilor sai în relatiile cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte persoane fizice si juridice, în raport cu obiectul sau de activitate care este activitatea de transport marfa si persoane în trafic intern si international precum si activitati conexe acestora, atât în plan national, cât si international potrivit Statutului si prevederilor legislatiei în vigoare.

 

COMPONENTA SI ORGANIZAREASOCIATII FONDATOARE:

ASOCIATIILE FONDATOARE AU ÎN COMPONENTA UN NUMAR DE APROXIMATIV 850 DE COMPANII DE TRANSPORT MARFURI SI PERSOANE.ASOCIATII AFILIATE:

ASOCIATIILE AFILIATE ÎNTRUNESC UN NUMAR DE PESTE 150 DE COMPANII DE TRANSPORT.FILIALE FORTFILIALELE F.O.R.T CUPRIND ÎN PREZENT 475 DE MEMBRI.

Membrii din componenta filialelor fara personalitate juridica sunt înscrisi direct la nivel central.Fiecare filiala este condusa de un reprezentant – împuternicit în relatia cu Transportatorii, cu autoritatile locale si judetene.Totalul membrilor federatiei este de aproximativ 1.500 de companii de transport.Federatia este într-un plin proces de extindere teritoriala urmând a se constitui filiale în judetele: Sibiu, Brasov, Mures, Bistrita, Giurgiu, Dolj, Mehedinti, Caras Severin, Hunedoara, Dâmbovita, Salaj, Satu Mare,Teleorman, Focsani, Arges.Totodata F.O.R.T. participa ca membra fondatoare la constituirea unei confederatii de ramura transport.

Rolul si rostul unei asocieri patronale este strâns legat de rezolvarea/tratarea necesitatilor acelui segment de activitate, prin asigurarea unei reprezentativitati legitime. Aceasta reprezentativitate trebuie bazata pe o structurare proportionala pe segmente de activitate . În domeniul transporturilor, este imperios necesar sa se asigure reprezentativitatea si pe tipuri de activitati de transport, precum si pe activitatile conexe transporturilor, care nu se pot separa de activitatea de baza - transportul de marfa si / sau persoane, sub toate formele sale. În acest moment, nascut pe cale "naturala", Federatia Operatorilor Români de Transport (FORT) este UNICA asociere patronala româna în domeniul transporturilor, care are în componenta reprezentanti legitimi, consacrati si cu expertiza specifica la nivel de subdivizii de transport si servicii conexe.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.