Ghidul Serviciilor
Atria Urban Resort - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 1049 vizite
Poza Apartamente
Foto

Vanzare Apartamente Noi Cu 3 Camere In Zona Bucurestii Noi

Ansamblul rezidential Atria Urban Resort localizat în Straule?ti Lac, in zona Bucurestii Noi, sector 1, ofera o varietate de 9 modele de apartamente noi de 3 camere de vanzare, in prima faza de dezvoltare

.

Ce tipuri de apartamente cu 3 camere va propunem?Apartamentele cu 3 camere au suprafete utile intre 60mp si 85mp, cu preturi incepand de la 84.400 € +5%TVA. Compartimentarile sunt dintre cele mai variate, unele cu terase mai mari sau gradini, altele cu un accent pe sufrafata utila. Am luat in calcul nevoia fiecaruia de depozitare, ca tu sa iti gasesti modelul potrivit.Facilitati si dotari pentru apartamentele cu 3 camere:Toate apartamentele cu 3 camere au finisaje moderne din gama premium: la intrare esti intampinat de usa metalica PINUM, fiecare apartament are centrala termica proprie VIESSMANN si incalzire in pardoseala, pana la atentia oferita obiectelor sanitare de la IDEAL STANDARD si KLUDI. Vezi toate specificatiile tehnice folosite in turul virtualDe ce apartamentele cu 3 camere de la Atria Urban Resort?Atentia la detalii si materialele folosite la Atria iti garanteaza calitatea la pretul corect. Pe langa confortul apartamentelor cu 3 camere, intreg ansamblul este proiectat unitar cu responsabilitate fata de oameni si natura permitand o viata de calitate si prin distantele ample intre cladiri, astfel fiecare apartament primeste lumina zilnica dorita.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.