Ghidul Serviciilor
Atria Urban Resort - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 1049 vizite
Poza Localizare
Foto

Atria Urban Resort este amplasat în sectorul 1, lânga lacul Straulesti, în vecinatatea Colosseum Retail Park, pe un teren de noua hectare. Prima faza este finalizata si data în folosinta la sfârsitul lunii Ianuarie 2020. Faza I cuprinde un total de 160 de apartamente (studio-uri, doua si trei camere), un parc privat si o piscina dedicata rezidentilor.

Cea de a doua faza este ridicata si se lucreaza la fatade si interioare. Ea cuprinde un total de 398 de apartamente dar include si apartamente de patru camere si este gândita cu facilitati precum în prima faza. Se vor planta peste 400 de arbori în aceasta noua etapa.

Respectam, în continuare, promisiunea de a construi cu distante mari între cladiri pentru a mentine un grad ridicat de intimitate si lumina.

5minuteProiect Ansamblu rezidential Atria Urban Resort10minute

Spatiile verzi, proiectate de un inginer peisagist francez pasionat, vor ocupa cel putin 30% din teren, aproximativ 23.500mp, fiecare etapa având o zona centrala, delimitata de cladiri, unde se regaseste spatiul de relaxare cu zone de aer liber pentru copii, unde joaca se desfasoara în natura, într-un parc cu piscina.

Proiectul de amenajare peisagistica este gândit astfel încât sa asigure intimitate (atât pe orizontala, cât si pe verticala), diversitate de ambiante (umbra, lumina, spatii deschise, închise), activitati variate, protectie vizuala si sonora.

 

Ansamblu rezidential Atria Urban Resort – Cai de acces

 

Terenul destinat proiectului în suprafata de 90.000mp este localizat în Nord-Vestul Bucurestiului, în zona urbana Bucurestii Noi-Cartierul Straulesti Sud, pe Soseaua Chitila la numarul 242, cu acces facil catre Soseaua de Centura si spre centrul orasului, fiind necesare doar 15-30 minute pentru a ajunge la Piata Victoriei, depinzând de momentul zilei.

Statiile de metrou Straulesti Lac si Parcul Bazilescu pe linia M4 se afla la doar 2,8-3km, linia autobuzului si a microbuzului R422/R476 opresc în fata complexului si merg spre Clabucet/1 Mai, linia autobuzului R469 opreste în fata complexului si merge la Terminalul Straulesti, iar autobuzul 112 opreste în dreptul Centrului Comercial Colosseum, la doar 700m.

În momentul de fata, la numai 500m, exista acces si la trenuri CFR dar care circula cu un program limitat. Proiectul feroviar a CFR-ului de a crea un tren urban numit ‘Complex Bucuresti’ este în favoarea locuitorilor, ei ajungând astfel la Gara de Nord în 12min. Asteptam cu interes dezvoltarea acestuia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.