Ghidul Serviciilor
Atti Creative, Proiectare Amenajari Interioare Bacau
inapoi la firma 1782 vizite
Poza Management de Proiect amenajari
Foto

Oferim servicii personalizate de management al lucrarilor de amenajare interioara pentru ca stim cat de pretios este timpul clientilor nostri si pentru ca avem experienta a zeci de lucrari de amenajare interioara de complexitate ridicata.

amenajare interioara Atti Creative – management de proiect

Planificarea, organizarea si gestionarea aprovizionarii cu materiale , a resurselor umane si financiare sunt servicii oferite de echipa Atti Creative clientilor pentru atingerea obiectivelor propuse in timpul si bugetul planificat.

Garantam prin experienta si relatiile cu partenerii si colaboratorii nostri obtinerea celor mai bune preturi pentru produsele de top folosite in proiectele de amenajare interioara elaborate de catre  Atti Creative.

Beneficiarii serviciilor de Management de Proiect vor avea siguranta bunei si corectei executii a lucrarilor de amenajare interioara.  Acest lucru il garantam prin colaborarea doar cu cele mai bune echipe de executie, pe care le cunoastem si pe care le-am testat pe parcursul a numeroase lucrari de amenajare interioara.

In acelasi timp, prezenta Atti Creative pe santier garanteaza ca proiectul de amenajare interioara va fi pus in aplicare fara abateri.

Contractul de Executie / Management de Proiect cu studioul de design interior Atti Creative permite clientului sa isi desfasoare in continuare activitatile zilnice in mod normal, fara a fi nevoit sa piarda timp si bani cautand cele mai bune oferte sau echipe de executie.

Serviciile de management de proiect pentru amenajare interioara nu sunt legate si nu sunt conditionate de proiectul de amenajare interioara, acestea fiind negociate si prevazute intr-un contract separat fata de cel de proiectare de design interior.

Odata stabilit bugetul si termenul de finalizare a lucrarilor, Atti Creative preia sarcinile legate de planificare, aprovizonare, executie si monitorizare a graficului de lucrari de amenajare interioara.

Graficul dupa care se realizeaza lucrarile de amenajare interioara este stabilit in prealabil cu beneficiarii lucrarilor, tinand cont de timpul necesar pentru efectuarea lucrarilor si a bugetului alocat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.