Ghidul Serviciilor
Atti Creative, Proiectare Amenajari Interioare Bacau
inapoi la firma 1783 vizite
Poza Proiectare amenajari interioare
Foto

Prin conceptele de design interior create de studioul nostru propunem rezolvari originale si inovative ale amenajarilor interioare, total personalizate, raspunzand celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.Proiectul este elaborat respectand intru totul cerintele si bugetul alocat operatiunii de amenajare interioare, clientii avand posibilitatea de a vizualiza solutia propusa intr-o prezentare 3D ce reda fidel spatiul ce va fi suspus amenajarii,  inainte de punerea efectiva in opera a fiecarui material de finisaj in parte.

Proiectele noastre  reprezinta transformarea unui spatiu interior într-un cadru eficient si atragator pentru o bogata gama de activitati, conform unei teme de proiectare stabilite anterior cu beneficiarii lucrarilor noastre.Etapele unui proiect de amenajare interioara, indiferent de complexitatea lui,  include dezvoltarea conceptuala, asigurarea legaturii cu partile interesate de proiect,  gestionarea si executarea conceptului de design.

Originalitatea, extravaganta si profesionalismul consideram a fi principalele elemente ce definesc proiectele de design interior Atti Creative.

DE CE ATTICREATIVE?

Pentru ca AttiCreative ofera un concept de design interior si arhitetctural care este unic in Romania.

Toate propunerile le oferim intr-o forma complet realista care va ofera o intelegere si vizualizare completa a viitoarei locuinte. Bazandu-ne pe asteptarile si gusturile dumneavoastra vom amenaja interiorul locuintei in asa fel incat sa va reprezinte. Nu ne limitam doar la amenajarea locuintelor, efectuam de asmenea lucrari de design interior si pentru cluburi, cafenele, restaurante, hoteluri, cladiri publice si chiar cladiri guvernamentale. La cerere, va putem arata orice camera din orice unghi, incat sa va faceti o imagine exacta a viitoarei locuinte si pentru a ne asigura si noi ca vom realiza locuinta pe care o doriti.

AMENAJARI INTERIOARE SPATII COMERCIALE

Oferim solutii de design interior pentru spatiile publice sau comerciale inca din 1996, amenajand restaurante si cafenele in Bacau si Iasi, cluburi in Constanta, sedii de companii si birouri in Suceava si Botosani, cabinete stomatologice in Bucuresti si pensiuni, hoteluri si restaurante in majoritatea oraselor din Romania.

Proiectele noastre sunt realizate bazandu-ne pe ideea clientului dar si pe tendintele actuale din domeniul amenajarilor.

Ne place sa credem ca munca noastra are o cauza nobila, fiindca ne razvratim impotriva decoratiunilor obisnuite: Decoram pentru oameni, cu oameni! Fiindca altfel nu are sens. Inainte de a cumpara o masina o supui unui test drive, inainte de a-ti cumpara o haina te uiti in oglinda; alegerile potrivite si in conditii de siguranta sunt cele ce te fac sa te simti confortabil, iar noi iti vom arata interiorul(cum va fi in stadiul final) inainte de a incepe sa cheltui bani.

IDEI DESIGN INTERIOR

Daca doriti sa va amenajati locuinta si sunteti in lipsa de inspiratie, am atasat aici randari si poze cu lucrari de design interior efectuate pentru clientii nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.