Ghidul Serviciilor
Attosoft, Bucuresti - Solutii Software Erp, Programe De Contabilitate
inapoi la firma 1345 vizite
Poza DataLight Vanzari
Foto

Modulul DataLight Vanzari este proiectat pentru a va asigura o viteza sporita in vanzare, fara a renunta la siguranta datelor si / sau la volumul de informatii necesare in cadrul companiei. Modulul DataLight Vanzari atinge aceste deziderate prin automatizarea si centralizarea inteligenta a principalelor fluxuri de operatiuni, cum ar fi facturarea ofertelor si a comenzilor, inchiderea avizelor, inchiderea avansurilor primite pentru marfa, gestionarea ambalajelor, respectand politicile de preturi, promotii si discount-uri stabilite in modulul Politici de pret. Acest modul pune la dispozitia modulului OLAP BI toate informatiile necesare pentru analize de vanzari detaliate.Beneficii ale modulului DataLight Vanzari

- Rapoarte de top: topul adaosurilor comerciale, topul clienţilor, topul produselor, topul grupelor de produse, topul agenţilor, etc.- Evoluţie vânzări: pe produs, pe grupe de produse, pe clienţi, pe agenţi, etc.

 Funcţionalităţi

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.