Ghidul Serviciilor
Audiolux Bucuresti - Proteze, Aparate Auditive
inapoi la firma 2386 vizite
Poza Baterii
Foto

Bateriile zinc-aer sunt o descoperire a primei jumatati a sec. XIX, insa si-au gasit un scop comercial abia in perioada anilor 1930 in domeniul feroviar, pentru semnalizare. Forma subtire si redusa si-a inceput existenta abia prin anii `70. Bateriile tip nasture, cum sunt si cele utilizate pentru aparate auditive au aparut in 1977. Utilitatea acestui tip de baterii este in special pentru dispozitive frecvent sau continuu utilizate, care necesita o densitate mare de energie.

Bateriile pentru aparat auditiv sunt pe baza de zinc şi oxigen. Acesta este motivul pentru care se va găsi întotdeauna un autocolant de culoare pe o parte a bateriei auditiv. Acest autocolant mentine bateria închis etanş. De îndată ce aţi eliminat acest autocolant, bateria de zinc/ aer este activata cu oxigenul care intra prin orificii mici in baterie. Prin urmare, nu trebuie să scoateţi autocolantul până când aveţi nevoie de baterie. Este recomandat să scoateţi autocolantul de pe baterie, si asteptati aproximativ 2 minute, înainte de a insera bateria. Bateriile zinc-aer pot fi folosite doar o dată. Cu ajutorul unui tester puteţi verifica starea bateriei. A nu se încerca reîncarcarea bateriei !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.