Ghidul Serviciilor
Audiolux Bucuresti - Proteze, Aparate Auditive
inapoi la firma 2386 vizite
Poza Servicii laborator
Foto

LABORATORUL PROPRIU unde se pot confectiona OLIVE si SHELLuri.

Pentru hipoacuziile uşoare, moderate si severe se folosesc olive de dimensiuni mai mici, tip canal, din material dur.

Pentru hipoacuziile profunde sunt folosite olive de tip canal sau întregi(concă), fabricate din materiale flexibile care obturează mai bine conductul auditiv reducând astfel riscul apariţiei efectului Larsen.

In cazul aparatele RIC (protezare cu oliva deschisa "Open fit" ) olivele personalizate sunt înlocuite cu domuri simple sau duble din silicon. Protezele de tip RIC (receiver in canal), sunt aparatele la care casca este plasata în conduct cu ajutorul unui fir electric foarte subţire.

Oliva este componenta care leaga propriu-zis proteza auditiva de urechea purtatorului prin intermediul unui tub.

Olivele care sunt prevazute cu vent (orificiu de aerisire) vor fi curatate cu atentie, cu o perie Cedis VentBrush, deoarece un vent permeabil ajuta la inlaturarea senzatiei de ureche infundata.

Efectului Larsen poate aparea ori de cate ori oliva nu este pozitionata corect in ureche, chiar daca forma si marimea ei este cea corespunzatoare purtatorului. Nepozionarea corespunzatoare poate determina pierderea aparatului.

Este foarte important ca tubul sa aiba o lungime corespunzatoare, pentru pozitionarea corecta si confortabila, dar si estetica a protezei. Tubul trebuie sa fie flexibil, intact si sa nu fie infundat cu cerumen.

Pastrarea olivei perfect curate asigura atat calitatea sunetului, cat si igiena conductului auditiv. Oliva poate fi usor detasata de pe trompa protezei auditive si poate fi spalata, apoi, obligatoriu va fi bine uscata inainte de a o reconecta la aparatul auditiv.

Cel tarziu o data pe an este indicata o inlocuire a tuburilor de sunet !

Termenul de executie a unei piese anatomice individuale este de 2-7 zile, iar cand volumul de munca permite pot fi executate si in regim de urgenta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.