Ghidul Serviciilor
Auditeco Ges - Consultanta Si Audit In Domeniul Protectei Mediului Bucuresti
inapoi la firma 1617 vizite
Poza Audit de mediu
Foto

Audit de conformare legislativa si corporativa de mediu si SSM

AUDITECO GES intelege importanta conformarii companiilor cu cerintele legale de mediu si sanatate si securitate ocupationala, in contextul unor provocari tehnologice tot mai complexe si a unui cadru legal în continua schimbare.

Oferim servicii de evaluare detaliata a gradului de conformare a companiilor tinta cu exigentele legale in vigoare si anticipate, precum si cu standarde corporative specifice de mediu si sanatate si securitate ocupationala. Ne sprijinim clientii in a intelege sensul cerintelor legale nationale si europene, pentru a le putea aplica in mod relevant in propriile activitati.

In procesul de audit ne bazam pe o cunoastere solida a cadrului legal in vigoare si pe abilitatile tehnice ale consultantilor nostri de a intelege procesele si activitatile companiilor. Urmarim ca procesul de audit sa conduca la imbunatatirea conformarii cu cerintele legislative, la anticiparea si reducerea unor riscuri viitoare asociate si la eficientizarea costurilor de conformare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.