Ghidul Serviciilor
Auditeco Ges - Consultanta Si Audit In Domeniul Protectei Mediului Bucuresti
inapoi la firma 1617 vizite
Poza Remedieri de mediu
Foto

AUDITECO GES pune la dispozitia clientilor sai o vasta experienta in realizarea de investigatii intruzive de teren si consultanta privind remedierile de mediu. Determinarea conditiilor de calitate a solului, subsolului si apei subterane este esentiala pentru intelegerea riscurilor asociate unor potentiale contaminari si luarea unei decizii privind oportunitatea unor lucrari de remediere.

Am urmarit, in cadrul a peste 100 de proiecte pentru companii din mediul privat, determinarea conditiilor de calitate a mediului geologic printr-o abordare eficienta si bine orientata, bazata pe colectarea de date relevante (prin prelevarea de probe de sol, apa subterana si apa de suprafata, analize chimice de laborator, teste in-situ privind caracteristici chimice ale solului si apei subterane) asociate naturii amplasamentelor investigate. Specialistii nostri interpreteaza datele din teren pentru evaluarea calitativa si cantitativa a contaminarilor existente pe un amplasament si evaluarea riscurilor generate de existenta contaminarilor, cu scopul de a sustine demersuri ulterioare de remediere a amplasamentului.

Implicarea AUDITECO GES in evaluarea contaminarii mediului geologic tine cont de:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.