Ghidul Serviciilor
Auditeco Ges - Consultanta Si Audit In Domeniul Protectei Mediului Bucuresti
inapoi la firma 1617 vizite
Poza Remedieri de mediu
Foto

Strategiile sustenabile de remediere se bazeaza pe relatia dintre riscul curent si cel anticipat provocat de contaminarea identificata, intentiile de dezvoltare a amplasamentului si valoarea adaugata generata de implementarea unui proiect de remediere.

Serviciile de consultanta privind identificarea solutiilor de remediere oferite de AUDITECO GES implica analiza detaliata a conditiilor de amplasament si adaptabilitatea la contextul in care aceste proiecte sunt implementate. Solutiile de remediere aplicate in coordonare cu lucrari de constructie sunt, in general, de scurta durata si necesita supervizare si asistenta tehnica intensive pentru reducerea unor riscuri secundare; alteori, solutii de medie sau lunga durata, precum bioremedierea in-situ, implica mai putine resurse si pot fi integrate unor proiecte de dezvoltare etapizate.

Cresterea interesului companiilor pentru optimizarea investitiilor si reducerea pe termen lung a riscurilor de mediu ne ajuta sa valorificam experienta valoroasa acumulata de AUDITECO GES prin solutii eficiente economic si fezabile tehnic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.