Ghidul Serviciilor
D&d Audit Expert Services - Consultanta Fiscala, Resurse Umane, Infiintari Societati, Bucuresti
inapoi la firma 147 vizite
Poza Contabilitate completa
Foto

Orice persoana fizica sau juridica care desfasoara activitate economica sau care obtine venituri au obligatia sa conduca contabilitatea proprie, respectiv contabilitatea financiara si, dupa caz, contabilitate de gestiune, sa înregistreze actele contabile, sa prelucreze si sa pastreze documentele înregistrate in programul de contabilitate. Fie contabilitatea este întocmita in cadrul unui departament intern fie internalizat, contabilitatea fiind întocmita de catre o companie specializata pe domeniul financiar-contabil, contabilitatea trebuie întocmita conform cadrului legislativ aflat in vigoare in Romania.

O contabilitate bine întocmita este, de asemenea, un beneficiu pentru afacere, aceasta ajutând la administrarea si controlul finantelor, planificarea dezvoltarii si asigura oferirea de servicii mult mai eficiente.
Schimbarile legislative si fiscale din Romania va pot lua prin surprindere si necesita alocarea unei perioade de timp optime in vederea îndeplinirii tuturor obligatiilor fiscale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.