Ghidul Serviciilor
Auto Almira Service Auto Pantelimon, Ilfov
inapoi la firma 442 vizite
Poza Vanzare piese auto
Foto

AutoAlmira Service va pune la dispozitie piese auto originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, din portofoliul celor mai consacrati producatori. Echipa noastra va va consilia pentru a va achizitiona piesele dorite, in cazul in care nu se regasesc in depozitul nostru.

Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim preturi foarte accesibile.

In oferta noastra veti gasi piese auto pentru sistemul de franare (placute, discuri, tamburi, etriere), piese de schimb legate de esapament si tinuta de drum (amortizoare, bielete, articulatii universale, burduf, rulmenti, piese de ambreiaj), pentru pornire (baterii, bujii, alternatoare, demaroare, incarcatoare de baterii, cabluri), piese de schimb pentru sistemul de racire (radiator, termostat, curele de sincronizare, pompe), pentru filtrare (filtrul de aer, filtru de ulei, filtru combustibil, filtru de aer cabina), vizibilitate (stergatoare, becuri, oglinzi).

De asemenea, puteti efectua reviziile tehnice in serviceul noastru, in cadrul caruia, tehnicienii nostri va pot ajuta sa aflati totul despre montajul pieselor de schimb.

- See more at: http://autoalmira.ro/piese-auto/#sthash.DpMnVf2h.dpuf

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.