Ghidul Serviciilor
Auto Line Services - Service Auto Multibrand Bucuresti
inapoi la firma 188 vizite
Poza Mecanica auto
Foto

Deoarece service-ul nostru este foarte bine dotat, iar echipa noastra de mecanici este formata din profesionisti, problemele autovehiculului dumneavoastra vor fi solutionate intr-un timp foarte scurt si suntem sigur ca ne veti recomanda tuturor cunoscutilor.

Mecanica autovehiculului dumneavoastra are parte de solicitare continua. Din acest motiv, are nevoie si de intretinere la intervale regulate:

 

In cazul in care aveti o problema cu autovehiculul dumneavoastra, va invitam sa ne contactati pentru o programare, fie telefonic fie utilizand Formularul de Programare Online. Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a parcurge facil etapele interventiei: programarea, receptia vehiculului, identificarea problemei si comunicarea acesteia catre dumneavoastra impreuna cu costul manoperei si/sau al pieselor necesare reparatiei si, evident, predarea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.