Ghidul Serviciilor
Autochemicals Vopsea Auto Otopeni
inapoi la firma 3404 vizite
Poza Standuri redresare caroserii avariate
Foto

Performanta standurilor de redresat caroserii avariate, fabricate de CAR BENCH, este data de urmatoarele caracteristici: SISTEMUL DE REDRESARE este universal, adica poate fi folosit pentru toate marcile de autoturisme, vehicule off-road si comerciale. REDERESAREA este parte ientegrata in standul propriu-zis. Acest lucru permite ca utilizand sistemele de prindere si fixare, sa putem realiza simultan si masurarea si redresarea caroserii accidentate. STANDURILE DE REDRESARE contin si sisteme de masurare foarte precise. Baza de date cuprinde dimensiunile tuturor marcilor fabricate pe plan mondial.

Car Bench furnizeaza industriei auto, sistemul de masura electronic inovator 'Evolution Contact' Fiabil, exact si modern Contact Evo utilizeaza un soft de ultima generatie pentru repararea caroseriilor din otel, aluminiu sau chiar fibra de carbon. Software-ul este compatibil cu cele mai noi sisteme operative, are o grafica moderna, performanta si intuitiva. Baza de date a fost elaborata in colaborare cu producatorii de masini, care au permis utilizarea datelor nominale ale tuturor vehiculelor produse de acestia, garantand precizia maxima pentru fiecare punct unic de verificare a structurii si a caroseriei. Contact Evo poate fi utilizat atat pentru diagnosticare si reparare, cat si pentru furnizarea unui print detaliat cu imagini ale statusului vehiculului inainte si dupa reparatie. Datorita structurii flexibile poate fi folosit independent, permitand operatorului sa-si desfasoare activitatile, pe un elevator sau pe orice model de stand de redresare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.