Ghidul Serviciilor
Auto Construct - Inchirieri Si Reparatii Excavatoare, Petresti / Ilfov
inapoi la firma 1206 vizite
Poza Auto Construct - detalii firma
Foto

 Auto Construct se ocupa cu inchirieri excavatoare in toata tara, in special in judetul Alba si judetele vecine din 2003.

 

Intentia noastra este de a construi, respectand standarde internationale de calitate ISO. Experienta ne-a aratat ca lucrul bine facut presupune calitate, promtitudine si seriozitate iar pentru a ne mentine pe aceasta piata ne-am adaptat prin flexibilitate.

 

Toate acestea construind pentru noi cel mai important capital: capitalul de incredere.

 

Date identificare: CUI RO15325914; Nr. J01/ 280/ 2003 Adresa: Petresti, Str. Saseasca, Nr. 5, Jud. Alba, RO 515850

Compania noastra închiriaza autovehicule de diverse greutati si tipuri in functie de cerintele fiecarui proiect in parte. Parcul auto este compus din Autobasculante, Camioane si platforme de remorcare.

TRANSPORT

S.C. AUTO CONSTUCT S.R.L. pe langa inchirieri excavatoare se mai ocupa si de inchirierea altor echipamente cum ar fi: autotrailere, compactoare, autobasculante, clesti despicat busteni.

ALTE UTILAJE

Domeniul inchirieri excavatoare si buldozere ne-a obligat sa selectionam operatorii astfel incat acestia sa satisfaca cele mai inalte cerinte privind precizia executarii unor lucrari cum ar fi:

canalizari la mare adancime, sapaturi de fundatii la cote fixe si anumite taluzuri mai dificile.

Compania noastra repara utilaje de diverse greutati si tipuri in functie de cerintele fiecarui proiect de constructie in parte. Piesele de schimb necesare fiind achizitionate direct de la furnizori/producatori.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.