Ghidul Serviciilor
Auto Expert Yacht
inapoi la firma 155 vizite
Poza Porturile lumii
Foto
Pinellas County, cu plaje sale ce sa intind pe aproximativ 45 de km, reprezinta punctul de atractie al Golfului Tampa. Include Dunedin, Largo, Clearwater si orasul Sf. Petersburg plus o fasie lunga de insule nisipoase. In Nordul Clearwater se afla doua din ultima bariera de insule naturale: Insula Honeymoon si Insula Caldesi. Zona este bine cunoscuta pentru sporturi nautice, iar printre serviciile oferite de catre port se numara teren de tenis, jacuzzi, bar si servicii de prganizare a petrecerilor. O alta caracteristica specifica zonei este pescuitul Tarponului, cu barci speciale de pescuit asigurate de staff-ul portului.
Servicii disponibile in port: electricitate; apa proaspata; combustibil; canal de eliminare a apelor menajere; linie telefonica; parcare; cablu tv.
Servicii disponibile la cca 2 km: service; macara/rampa de lansare la apa cu peridoc; supermarket; mall; cabinet medical; inchirieri auto; taxi; banca; restaurant; bar; club de noapte; teren de golf; salon de infrumusetare.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.