Ghidul Serviciilor
Autogara Internationali Rahova
inapoi la firma 18279 vizite
Poza Autogara Rahova
Foto
Foto
Foto

Societate comerciala ce are ca obiect de activitate transportul international, interjudetean si judetean de persoane, transport de marfuri generale, inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie, sub sloganul IEFTIN, RAPID, CONFORTABIL. Adresa : România , Bucuresti - sector 5 Sos. Alexandriei nr. 164 Tel. 021/4208671, 4204795; Fax: 021/4204795

 

Din respect pentru calator, dar si pentru consolidarea pozitiei detinute pe piata, A.I.R. a demarat un ambitios program de investitii si, cu ajutorul unui credit bancar, a trecut la modernizarea parcului auto. Au fost achizitionate autocare VOLVO si TEMSA Safari, microbuze IVECO si MERCEDES.

 

Gradul de confort a crescut in acest an, cand societatea a mai achizitionat 5 autobuze IRIBUS, destinate transportului intern de calatori. In paralel cu privatizarea societatii si integrarea in HOLDINGUL ATLASSIB, s-a dinamizat si activitatea de autogara. Astfel, pe parcursul anului 2002 au fost alocate fondurile necesare modernizarii vechii autogari din zona Rahova, ce a inclus o refacere integrala a zonei peroanelor. In 2004 a fost achizitionata si vechea Autogara de la Alexandria, care in acest an va suferi ample lucrari de modernizare. Acestea vor viza in primul rand oferirea unor servicii calitativ superioare calatorilor. Pe zi ce trece, utilizatorii serviciilor noastre se conving tot mai mult ca grija fata de acestia ocupa un loc esential in politica firmei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.