Ghidul Serviciilor
Autoglobus 2000 - Distribuitor Si Reparator Autorizat Citroen, Opel & Iveco, Timisoara
inapoi la firma 990 vizite
Poza ITP-ul la Autoglobus Timisoara
Foto

Se apropie termenul la care îti expira inspectia tehnica periodica a masinii?Alege sa faci ITP-ul la Autoglobus Timisoara si beneficiezi de avantaje multiple!

 

Efectuam, în statia proprie certificata RAR si dotata cu standuri specializate, Inspectia Tehnica Periodica pentru toata gama de autovehicule - inclusiv utilitare - cu masa totala de maxim 3,5 tone si pentru remorci fara sistem de frânare propriu (cu sarcina maxima de 1500 kg).

De ce sa alegi statia ITP Autoglobus?CÂSTIGI LINISTE

Toti clientii nostri beneficiaza, în mod gratuit, de serviciul de înstiintare a expirarii ITP-ului; eviti astfel sanctiunile majore cu care te-ai putea alege daca circuli cu ITP-ul expirat.Te informam, în timp util, prin telefon, SMS sau e-mail, de necesitatea reînnoirii inspectiei.

ECONOMISESTI TIMP

Îti poti programa ITP-ul, simplu si rapid, online sau telefonic. Si pentru ca la Autoglobus îti oferim o gama completa de servicii dedicata masinii tale, poti efectua în acelasi timp si alte operatii de service de care ai avea nevoie (revizii, diagnoza, cosmetica auto, schimb de roti/anvelope, etc).

Acte necesare pentru efectuare ITP

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.