Ghidul Serviciilor
Autoglobus 2000 - Distribuitor Si Reparator Autorizat Citroen, Opel & Iveco, Timisoara
inapoi la firma 990 vizite
Poza Lucrari de caroserie in regie proprie
Foto

Caroserie deteriorata sau chiar dauna severa? Nu-ti face griji, masina ta poate arata din nou impecabil!La Autoglobus beneficiezi de servicii complete si profesioniste de reparatii si întretinere caroserie, indiferent daca lucrarile sunt decontate de un Asigurator sau le faci în regie proprie.

 

Efectuam lucrari de caroserie auto multimarca, indiferent de complexitate. Utilizam piese de origine sau echivalente certificate – la alegerea clientului, cele mai bune materiale de vopsire, oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

Atelierul de caroserii este echipat cu tehnologii de ultima generatie si este autorizat anual de Producatorii auto reprezentati - Citroen, Dacia, Iveco, Opel, Peugeot si Renault. Suntem auditati si certificati anual de catre Registrul Auto Român pentru efectuarea reparatiilor la autovehiculele în circulatie de pe teritoriul României.

Personalul nostru este specializat periodic în România si strainatate, atât de Constructorii pe care-i reprezentam, cât si de companiile furnizoare de materiale de vopsitorie.

Calitate de reprezentanta la pretul corect.

AI PARTE DE BONUSURI LA TOATE LUCRARILE DE CAROSERII

- în functie de valoarea facturata -

Suna-ne sau completeaza formularul pentru mai multe detalii sau o programare. Suna-ne: 0256 400 700

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.