Ghidul Serviciilor
Autoglobus 2000 - Distribuitor Si Reparator Autorizat Citroen, Opel & Iveco, Timisoara
inapoi la firma 990 vizite
Poza Verificare gratuita in 34 de puncte
Foto

tiai ca la Autoglobus avem grija de siguranta ta?La orice intrare în service* beneficiezi de o VERIFICARE GRATUITA* ÎN 34 DE PUNCTE a starii autovehiculului tau, asigurându-te astfel ca masina ta este în conditii optime, indiferent de locul în care planuiesti sa calatoresti.

 

Printre elementele pe care le verificam:

La final vei primi fisa de verificare, precum si o estimare pentru fiecare lucrare necesara, tu esti cel care va decide ce si când trebuie facut.

Un sistem simplu, de tip semafor, îti va arata cu exactitate cât de sigura si în ce stare de functionare este fiecare componenta a autovehiculului:

Elemente marcate cu rosu

Orice element marcat cu rosu necesita reparatie urgenta, conducerea autovehiculului în asemenea conditii poate fi ilegala sau periculoasa.

Elemente marcate cu galben

Indica faptul ca ceva nu functioneaza corect. Consilierul de service te va informa cu privire la cât de urgent trebuie remediat acest defect. Îti recomandam sa rezolvi aceasta problema înainte de a se înrautati, poti economisi astfel timp si bani.

Elemente marcate cu verde

Vesti bune. Nu trebuie sa îti faci griji pentru aceste elementele, cel putin pâna la urmatoarea vizita la service.

Personalul nostru experimentat îti va explica în întregime raportul pentru a te ajuta sa decizi ce masuri sa iei, daca este cazul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.