Ghidul Serviciilor
Auto Hoff - Service Auto Pantelimon, Ilfov
inapoi la firma 316 vizite
Poza Instalatii electrice
Foto

Efectuam reparatii ale instalatiei electrice si diagnosticari computerizate

In atelierul de reparatii al instalatiilor electrice folosim un echipament performant, cu ajutorul caruia pot fi diagnosticate si vizualizate semnalele urmatoarelor grupe de sisteme:

Avantaje diagnozei computerizate:

Sistemele autovehiculelor actuale functioneaza pe baza coordonarii datelor receptionate de catre computerul de bord. Senzorii transmit date catre computerul de bord, aceste date insemnand in principal informatii despre starea diferitelor sisteme. Pentru constatarea erorilor aparute in functionarea autovehiculului se utilizeaza testerul mobil.

Testerul – este un computer ce are inmagazinate date furnizate de catre producatorul de autovehicule – se conecteaza la mufa speciala (computerul de bord) al autovehiculului facandu-se o diagnoza a sistemelor ce nu trimit date corecte. Astfel se gaseste imediat locul in care trebuie intervenit.

Alte servicii de electrica si electronica auto

Inalta calificare a personalului nostru, dotarea cu echipamente de ultima generatie , soft upgradabil permanent , ne permit sa fim in permanenta in pas cu tehnologia si sa va oferim servicii de ce mai inalta calitate , cum ar fi :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.