Ghidul Serviciilor
Automatic Trading
inapoi la firma 1232 vizite
Poza Desfumare
Foto

Se folosesc sisteme speciale de ventilare natuarala sau mecanica, pentru introducerea de aerului proaspat si evacuarea fumului din spatiul respectiv.

Pentru diminuarea concentratiei gazelor toxice/explozive, in urma unei comenzi venite de la sistemul de detectie si avertizare incendii, se introduce aer proaspat si se evacueaza fumul. Procesul continua cel putin pina cind concentratia scade sub limita de alarma. In functie de gazul monitorizat (CO, CH4 etc), se folosesc detectori speciali iar instalatia este proiectata conform prevederilor legale specifice.

Sistemele de desfumare sunt realizate conform normativelor europene EN 12101 2, cu marcaj CE.

Sistemele de desfumare sunt sisteme destinate acoperisurilor halelor si constructiilor industriale, comerciale si civile si, de asemenea, sunt niste sisteme obligatorii conform noilor norme europene de securitate antiincendii, fiind necesar ca orice constructie cu destinatie industriala sa fie acoperita cu evacuatoare de fum si caldura intre 1 si 5% din suprafata utila a constructiei, in functie de destinatia si riscul la incendiu al acesteia.

Elementele ce compun sistemul de evacuare de fum si caldura sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.