Ghidul Serviciilor
Automatic Trading
inapoi la firma 1232 vizite
Poza Desfumare
Foto

Trapele de fum sunt formate din doua rame realizate dintr-un profil de aluminiu special proiectat pentru o asezare orizontala sau, dupa caz, pentru o panta a acoperisului de pana la 15%, prin intermediul unui rebord realizat din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla (P.A.F.S.), sau din tabla zincata si prevopsita ce poate fi izolata termic sau nu, dupa cerinte. Rebordul din P.A.F.S. este adaptat la orice forma, cute sau suprafata a acoperisului.

Rebordul din tabla se poate realiza cu suport pentru hidroizolare cu membrane bituminoase, PVC sau TPO.

Deschiderea acestor trape este realizata de un motor liniar oleo-pneumatic segmentat, in care ultimul segment realizeaza o deschidere mai lenta (respectiv segmentul de deschidere peste 90° Se poate realiza si o deschidere cu comanda manuala, daca se monteaza si un sistem pirotehnic care se poate conecta la o centrala antiincendiu. Centrala antiincendiu va primi un impuls electric, va exploda, va sparge fiola si astfel se va realiza deschiderea.

Trapele de fum si caldura se pot incadra in luminatoare sau pe acoperis

O alta componenta vitala a unei trapei de fum este supapa. Aceasta este un sistem care da efectiv comanda de deschidere a trapei in felul urmator: cand gazele fierbinti sau focul ajung in zona trapei, aceasta este prevazuta cu o fiola calibrata la 68°, 93°, 110° sau 141°C, care se sparge automat la temperatura respectiva, eliberand un ac din otel care inteapa o butelie incarcata cu CO2, actionand astfel deschiderea inchizatorului pneumatic si a pistonului liniar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.