Ghidul Serviciilor
Automatic Invest
inapoi la firma 2671 vizite
Poza Echipamente pneumatice
Foto

Valvele cu actionare electromagnetica (cunoscute in domeniul industrial si sub denumirile de "valve cu solenoid" precum si "electrovalve") sunt asemanatoare din punctul de vedere al aplicatiilor cu valvele manuale iar diferenta o constituie faptul ca in acest caz comanda este data de o bobina electromagnetica.

 

 

Acest tip de valve este deseori folosit in automatizarea unui circuit pneumatic ca parte componenta a unui echipament mai complex deoarece comanda bobinei se poate face de catre un automat programabil (PLC).

 

Bineinteles, valvele electromagnetice (electrovalvele / electroventilele pneumatice) se pot folosi si in circuite simple care nu au ca scop automatizarea pentru simplul fapt ca pot conferi usurinta in exploatare. De exemplu, se pot monta in locul unei valve manuale impreuna cu un intrerupator electric tip buton si astfel usureaza efortul operatorului. Mai mult, extrapoland exemplul anterior, se poate face comanda de la distanta prin prelungirea firelor electrice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.